miercuri, iunie 10, 2009

supernatural si feng shui issues



de cateva zile sunt subjugata serialului supernatural.
nu dau doi bani pe actiune, nu imi plac filmele cu subiecte legate de paranormal, demoni, vampiri, bullshit, iar dupa ce am vazut un episod pe axn (parca), chiar eram convinsa ca e un serial de doi lei.
BUT!
doi tipi care se bat cu tot felul de creaturi, gandesc in legende si mituri si mai ales care arata asa nu au cum sa nu ma tina pironita in fata lor.
curat morcovi:p, spal vase, ma spal pe dinti, cu laptopul dupa mine.
ce-mi place e ca m-am imprietenit asa de bine cu ei incat nu imi mai e teama de filmele spookie. unele faze sunt de-a dreptul horror, dar dean si sam, m-au convins ca na, pot sa dorm si cu the horror.
e tare sa se faca 2 si jumate, chiar 3 si eu sa vad oribiliciunile pamantului si apoi sa dorm pur si simplu.(cand eram mica ii terorizam pe ai mei noaptea, panicata de filme mult mai inofensive)
mai trist e ca, pana aseara, nu puteam sa adorm decat cu ei, si ma trezeam pe la 7. nu am vazut niciodata o camera asa draguta, cu un pat asa de mare, care sa ma odihneasca mai putin.
si asa ca le-am invartit si le-am ametit si acum arata ca o camera si mai noua decat aia in care stau de doar o luna jumate. si am dormit mai bine, dar tot cu dean si sam:))
me likes it:)

Un comentariu:

Sorina Iordan spunea...

daca-mi aduc bine aminte, numai povestea despre filmul cu dentistul criminal m-a tinut treaza cateva nopti la o varsta la care n-as putea fi deloc mandra de asta :)) mult mai inofensive zici??? hmmmmm