joi, octombrie 16, 2008

recunosc

ca m-am uitat aseara la emisiunea lui capatos in care s-au facut astrogramele mihaelei si ale lui dani. si a lor impreuna. si mai recunosc ca azi dimineata am oprit un pic radio guerrilla, sa vad si eu cine e dani. no comment.
mai tarziu, la job, m-am uitat pe editiile online ring si libertatea. asa am aflat ca andreea l-a scos pe tudor din blogroll-ul ei.
n-am mai intrat de mult, if ever, in lumea tabloidelor. oare cum se simt dtp-isti de la publicatiile astea? cum o fi sa paginezi toate fotografiile si toate cuvintele alea infecte?


tot aseara. cel mai deprimant film. chiar daca era cu mastroiani si deneuve.
un cuplu carora le moare subit fetita de noua luni si jumatate. azi e ok, se bucura de ea si a doua zi o duc la spital, iar copilul moare inexplicabil.
raman ei, in casa lor ingrozitor de specifica unui cool de la sf anilor 70 inceputul anilor 80. agonie la liber, in cadrele pavate cu fotografii imense ale fetitei.
n-am rezistat mai mult de 20 de minute.

3 comentarii:

OP spunea...

Viata este ciudata!!! Sincer, si lumeea este ciudata, nu stiu cum lumea poate trai o existenta fara consequenta si fara a simti remors ptr alegeriile care le fac in fiiecare zi. Am citit odata ca noi .. suntem toti nebuni ca trecem prim viata si citim de multe crime si necazuri si nu suntem prea afectati.. numai daca ne este apropriat.

Anonim spunea...

nu ai somn. si eu m-am uitat la film. (cumplit; Deneuve superba)

Anonim spunea...

just. Doar pentru numarul trei.