duminică, martie 02, 2008

uite ca se poate

asculta ana cu multa placere albumul in rainbows, de cateva luni. si avea melodiile ei preferate si credea ca radiohead nu mai sunt de mult un mister, pentru ea. au ajuta-o sa adoarma, sa se dea placut cu metroul, sa treaca peste anxietati si angoase existentiale. mai ales cu melodiile de pe cel mai recent album, pe care l-a primit de doua ori. o data, de la tudor, alta data, de la sorina. ea nu si l-a dat jos niciodata cu mana ei, pentru ca il avea de la ei.
ei si aseara, eram eu la clubul taranului si dupa un concert du-te vino ascultat cu destula placere, incepe sa se auda in rainbows. pe scurt, am descoperit ca eu nu stiam, dar habar nu aveam de all i need, ca si cand melodia asta nici n-ar fi existat.
duamne. sunt o ignoranta superficiala, victima usoara pentru orice scapare a sistemului personal si social si de care or mai fi ele sistemele.
oare cate lucruri imi mai scapa? oare cat de diferite sunt perceptiile oamenilor aparent asemanatori si care traiesc in acelasi context, asupra vietii cotidiene? asupra aceleiasi realitati? oare exista asa ceva? una bucata realitate? mnu prea cred!(ton adolescentin, tocmai bun de un oracol, asumat complet:))

si daca nu e clar inca, i love british people and the way they talk!

Niciun comentariu: