joi, aprilie 10, 2008

eu zic ca

incaltarile cand sunt mai frumoase si mai in forma, dor mai tare. dupa care, pe masura ce devin mai urate si mai vechi, devin din ce in ce mai comode. nu e drept!

dar cate lucruri nu evolueaza exact la fel? cate paralele nu se pot face pornind de la aceasta situatie simpla, banala, pe care am experimentat-o eu, din plin, foarte recent?! multe, multe, de la iubire pana la job, o locuinta sau mai stiu eu ce schimbare:) cred ca revelatia suprema va veni cand o sa am noroc de niste pantofi minunati, care n-or sa ma raneasca niciodata si o sa ramana in forma forever and ever. Atunci, am sa pot spune: imi doresc un iubit precum pantofii mei unici si minunati si o casa la fel si un job la fel si o viata la fel.


am avut zile pline si reusite. chiar am uitat de mine si de probleme de care deocamdata nu prea stiu cum sa scap:)
sper sa se vada in tabu, numarul din luna mai, ce m-a bucurat foarte tare zilele astea:)

si mai zic:

aseara am descoperit un hairstylist desavarsit. daca poti sa te concentrezi doar pe meritele lui profi si ignori bratarile si inelele care iti zornaie fizic si psihic in creier.

ideea e ca trebuie sa merg la el o data la o luna si jumatate, timp de 4 luni, pentru a-mi schimba sanatos si eficient felul in care-mi arata podoaba capilara acum. am prea mult par si doua vartejuri dificil plasate. a fost foarte dragut, ca si cand m-as fi dus la un medic de par, care vrea sa ma faca bine si imi va supraveghea tratamentul, in urmatoarele patru luni. rasfat:)

desi as fi preferat sa se rezolve totul pe loc si sa pot avea ce freza vreau, cand vreau. sunt atat de speciala uneori incat doare pur si simplu!!!!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cand gasesti pantofii aia, please, let me know! Promit ca-mi iau pe alta culoare.

Abia astept Tabu de luna viitoare. Weeeeeeeeeee!