duminică, februarie 03, 2008

oximoron psihic

daca vreau sa fie asta blogul meu si numai al meu, in sensul ca refuz sa fac din el o extensie de brand personal, oare de ce ma afecteaza ca n-am avut sambata trafic?
ori? ori?
presimt ca o sa cedez si o sa-mi scriu numele blogului pe toate drumurile, si n-o sa mai fie creier de prieten, cunostinta, care sa nu stie de el. numai asa, sa vad ca am trafic gras.
adica sora-mea habar nu avea vineri seara ca am blog si mie mi-e(mi-era) bine asa. hmmmm
ana si-a pierdut coerenta interioara, aia pe care n-a avut-o ever:)))
si mai vorbeste si despre ea ca si cand ar fi alta persoana. OMG!
locul asta trebuie sa ramana nealterat de sfortari interioare care sa faca din el ceva ce nu vrea sa fie.
acum vorbesc si despre blog ca si cand ar avea vointa proprie.
hmmmm

a bientot!:D

4 comentarii:

Anonim spunea...

Păi nu e chiar aşa oximoronic. Faci lucrurile pentru tine, dar e plăcut cînd le apreciază şi ceilalţi, aşa, din întîmplare, din greşeală, de plăcerea gratuităţii. Adică, e plăcut să vezi că nu eşti singur, chiar dacă acţionezi independent de asta

pukatuka spunea...

multumesc. e bine sa-ti aduca cineva, din cand in cand, aminte cum sta treaba:)

Anonim spunea...

Nu are vointa proprie, dar reprezinta partea aceea din tine controlata partial de constient. Partea obscura vrea recunoastere, apreciere, trafic, kestii refuzate de partea clara. D aici dualitatea. ;)
D.

pukatuka spunea...

draga anonim D., interesant ce spui, mai ales ca eu ma gandeam ca stau invers lucrurile. cred ca ne dorim ce ai enumerat tu, constient, cat despre partea cealalta nu cred ca are nevoie de mare lucru ca se masnifeste linistita.