luni, ianuarie 07, 2008

ziua dramoletelor

sper sa ramana doar o zi si sa nu se extinda si sa ne apucam naibii sa muncim.
dar pentru ca azi este, intr-adevar ziua lor, iata ce am citit eu azi noapte, plina de incantare, pe buda:D

"Si atunci cand dispare obiectul dorit, atunci cand cineva paraseste scena de bunavoie, in cealalta parte, a celui ramas in asteptare, pasinuea isi intensifica natura.
E ca in dragoste. Iubesti, doresti sa fii cu persoana iubita, ai nevoie de prezenta ei. Ea iti da sens, te ancoreaza in lume, iti ofera un univers. Dar, din pacate, universul ala e de multe ori epuizabil. Suporti numai un anumit numar de repetitii ale unei scene, chiar daca la scena aia ajungi pe cai diverse. Apoi, ce sa faci, te schimbi in timp, incepi si iti doresti altceva, fiindca incepi sa fii altcineva. Daca unul dintre parteneri observa lucrurile astea si ia decizia de a parasi cuplul, nu respectivul sufera. Celalat sufera(aici nu sunt absolut deloc de acord:D)
Orice relatie are un pasaj ascendent, cand partenerii se cunosc, cand lumile lor sunt puse in comun. Micile prostioare de zi cu zi intregesc o atmosfera, leaga sentimente si pun pe jar simturile intr-un mod placut. Daca unul dintre cei implicati in poveste e atat de pespicace incat sa stopeze relatia exact in vremea cand se apropie zona descendenta, s-a scos. Si-a asigurat pozitia de superstar in inima celuilalt. El va deveni: "iubirea vietii", va fi pus pe soclu, va fi termenul de comparatie, va fi un mit. Caci intre cei doi, bunaoara, nu a fost nimic rau! Iar de mituri te desparti greu.
E destul de dificil sa iti reuseasca chestia asta, dar dupa cum vedem pe VH1, un "one hit wonder" e suficient pentru a te capatui!"

Republik, decembrie, articolul "Omul Personajul Alegerile si Relatiile de Cuplu Seinfeld", de Lucian Maier.

Niciun comentariu: